FAQ

Wat is het Professionals Platform?

Het Professionals Platform is een onderzoeksplatform waar de experts van Nederland antwoord geven op vragen die gaan over de branche en functie waarin zij werken. Meedoen loont: deelnemers zullen na afloop inzicht krijgen in de resultaten van het onderzoek. Daarmee blijven deelnemers op de hoogte van wat er speelt in hun markt.

Hoe kan ik deelnemen?

Om mee te doen maak je met je e-mailadres een account aan. In het aanmeldformulier vragen wij je de overige contactgegevens in te vullen. Indien er een onderzoek is wat op jouw branche of functie van toepassing is, zullen we je per e-mail uitnodigen. Je kunt de vragen online beantwoorden, op smartphone, tablet, laptop of pc.

Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

De contactgegevens worden alleen gebruikt om je onze nieuwsberichten of de resultaten te sturen en je te vragen voor deelname aan onderzoek. Je antwoorden zullen te allen tijde anoniem worden verwerkt en nooit zonder jouw expliciete toestemming aan onze opdrachtgevers zullen worden verstrekt.

Proberen jullie weleens wat te verkopen via een vragenlijst?

Absoluut niet. Motivaction, de initator van het Professionals Platform, is als onafhankelijk onderzoeksbureau alleen geïnteresseerd in jouw mening en we zullen nooit iets te koop aanbieden.