Lancering Professionals Platform

maandag 18 juli 2016

Samen weet je meer dan alleen. Soms is het verstandig om even bij een collega langs te lopen en eens vragen hoe hij of zij denkt over een bepaald onderwerp. Soms alleen maar om even te checken, soms om alternatieve ideeën te horen of je uit te laten dagen en een enkele keer omdat je zelf geen idee hebt.

Daarom start Motivaction het Professionals Platform. Met dit platform wil Motivaction zakelijk Nederland de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de kennis die er aanwezig is bij collega’s in de branche of bij collega’s in een vergelijkbare functie.

Hoe ziet dat eruit?


Motivaction brengt de deelnemers aan dit platform bij elkaar en neemt de organisatie van het platform op zich. We zorgen ervoor dat er alleen maar gekwalificeerde mensen aan het platform deelnemen en we zorgen ervoor dat er relevante onderwerpen worden besproken. Jij krijgt samen met de andere deelnemers de mogelijkheid om onderwerpen aan te dragen. Motivaction zorgt er vervolgens voor dat deze onderwerpen op een goede manier worden voorgelegd aan het platform. De resultaten hiervan worden vervolgens op deze site aan de leden beschikbaar gesteld. Iedere maand wordt er op deze manier nieuwe vraagstukken behandeld op basis van de onderwerpen die door de deelnemers worden aangedragen. Daarbij dragen we op basis van de actualiteit onderwerpen aan die opgenomen kunnen worden.

Naast deze resultaten:
 • Organiseert Motivaction bijeenkomsten over een relevante onderwerpen voor deelnemers van het Professionals Platform.

 • Worden er whitepapers over diverse onderwerpen ter beschikking gesteld op de persoonlijke pagina van de deelnemers.


Wat is het verschil met een discussiegroep op LinkedIn?


 • In het Professionals Platform is toezicht op de kwaliteit van de deelnemers.

 • In het Professionals Platform worden de vragen volgens de regels van goed onderzoek aan de deelnemers voorgelegd door ervaren medewerkers van Motivaction.

 • De resultaten van de meting worden op een overzichtelijke manier in kaart gebracht.

 • Door onze manier van werken ontstaat er geen woud aan meningen, maar krijg je relevante informatie op een overzichtelijke manier voorgelegd. Wij bundelen de informatie en halen de belangrijkste learnings uit de antwoorden. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om online te reageren op de nieuwsberichten.


Waarom doet Motivaction dit?


Motivaction is een onderzoeksbureau en wij verzamelen iedere dag relevante informatie voor onze opdrachtgevers. De informatie die we met behulp van dit platform verzamelen, willen we ook graag door kunnen geven aan onze opdrachtgevers (die we uiteraard vragen om ook deel te nemen).

Daarbij zullen we zo nu en dan aan je vragen of je deel wilt nemen aan een onderzoek dat wij in opdracht van een van onze klanten doen. Deze onderzoeken zullen altijd een aantal vragen bevatten die afkomstig zijn uit de lijst met onderwerpen die door de deelnemers zijn aangedragen. Op deze manier levert deelname ook altijd relevantie informatie voor jou op.

Wij denken dat dit een interessante ruil is: jíj krijgt relevante informatie en door je antwoorden en door jouw deelname aan de onderzoeken stel je ons in staat om het platform te onderhouden en interessant te houden. Het spreekt voor zich dat de antwoorden altijd op generiek niveau en anoniem gerapporteerd zullen worden.

Voorbeelden


Enkele voorbeelden van onderwerpen die aan de orde kunnen komen:
 • Wat is het verwachte effect van de Brexit op de economische ontwikkelingen in Nederland?

 • Wat is de verwachte rentestand op 1-10-2016 (hypotheken, sparen, lenen)?

 • Welk toekomstig kabinet is het beste voor jouw branche?

 • Wat zijn de gevolgen van de regeringsplannen op het gebied van jouw branche?

 • Wat zijn de te verwachten marktontwikkelingen voor jouw branche?

Jouw reactie

 • * Het e-mailadres wordt niet vermeld op de website, maar kan door het Professionals Platform worden gebruikt om contact op te nemen over je reactie.

 • Om spam te voorkomen vragen we je om de onderstaande code over te typen.